Zomeraanbieding Babymassage aan huis Arnhem e.o.

Cursus babymassage aan huis in de zomer 89,50 ipv 140 euro.

DSC_0752

Aanraking is voor een pasgeborene het eerste communicatiemiddel en speelt een belangrijke rol in het vormen van een relatie tussen ouder en baby.

Wil in je eigen omgeving leren hoe je straks zelf je baby kunt masseren? Ontspannen uk geeft ook cursussen babymassage aan huis in Arnhem e.o..

Babymassage aan huis is een goede keuze als je het ritme van je baby niet wilt verstoren, als je baby snel geprikkeld is, als jezelf nog niet heel mobiel bent of als op een eigen gekozen tijd wilt beginnen. Andere voordelen zijn dat je baby zich in zijn vertrouwde omgeving vaak gemakkelijker laat masseren en alle aandacht uitgaat naar jou en jouw baby.

Bij babymassage aan huis wordt in 3 lessen van 1,5 uur wordt stap voor stap toegewerkt naar een totale lichaamsmassage, komen yoga oefeningen aan bod, worden op kinderliedjes massages en oefeningen uitgevoerd en wordt er aandacht besteed aan verschillende thema’s (o.a. buikkrampen, slapen, ritme, lichaamstaal, Dunstan babytaal, basisbevestigend dragen).

Wil je deze zomer een cursus babymassage aan huis volgen en woon je in Arnhem, Elst, Driel, Wageningen, Zetten, Nijmegen, etc (circa 30 km rondom Arnhem) neem dan via info@ontspannen-uk.nl, het contactformulier op www.ontspannen-uk.nl of telefonisch via 06-27033949 contact op.

We plannen dan in overleg een dag en tijdstip om de cursus babymassage aan huis te gaan volgen.